Kylmälaitehuoltojen asiantuntija Espoossa

Kylmälaitehuolto Espoo

SP-Kylmähuolto Oy on kylmälaitteiden ammattilainen, joka palvelee Espoossa, Kirkkonummella, Siuntiossa, Vantaalla, Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudulla.

24h päivystys kylmälaitteiden ja pakastimien huolto- ja korjaustöihin
SP-Kylmähuolto Oy tekee huollot ja korjaukset kaikille merkeille. Olemme merkkiriippumaton kylmälaitehuolto, joka päivystää 24h vuorokaudessa. Tiedämme, että kylmälaitteiden huollossa aika on rahaa ja yritysasiakkaidemme puolella kylmälaiteongelmat voivat tuottaa suuriakin tappioita. Tavoitat meidät siis vuorokauden ympäri.

Henkilökuntamme koostuu koulutetuista kylmäalan ammattilaisista. Meiltä löytyy osaamista ja asiantuntemusta useiden vuosien kokemuksella ja takaamme kylmälaitteiden sekä erilaisten kylmäjärjestelmien turvallisen toiminnan sekä huoltotakuun.

Hajosiko kylmälaite – soita meille SP-Kylmähuoltoon, autamme nopeasti!

Nopeaa ja joustavaa kylmälaitehuoltoa Espoon seudulla

Palveluvalttejamme ovat nopeus ja joustavuus. Asiakaskuntamme koostuu kaikenkokoisten yritysten lisäksi myös yksityisistä kotitalouksista. Yritysasiakkaidemme joukossa on niin pieniä kahviloita kuin suuria elintarviketeollisuuden yrityksiäkin.

Molemmissa kylmälaitteiden toimivuus on sujuvan arjen kannalta erittäin tärkeää. On erittäin ikävää, jos pakastin hajoaa joulun alla ja vaivalla tehdyt ruoat menevät pilalle, ja on hyvin kriittinen tilanne, jos suurkeittiön kylmiö sanoo yhtäkkiä sopimuksensa irti. SP-Kylmähuolto Oy tarjoaa apua kylmälaitteiden huoltoon ja asennukseen nopealla aikataululla.

Meillä on asiakkaita ympäri pääkaupunkiseutua ja reagoimme asiakkaidemme kylmälaitehuoltotarpeisiin ripeästi. Liikumme sujuvasti asiakkaidemme välillä Espoossa ja Helsingissä sekä niiden lähialueilla.

Kylmälaitteiden säännöllinen ja lakisääteinen huolto

Kylmälaitteiden huolto ei ole kuitenkaan vain vikapäivystystä, vaan tarjoamme säännöllistä huoltopalvelua, jonka avulla pyrimme ennaltaehkäisemään vahinkoja eikä esimerkiksi teollisuuden tai kaupan alan toiminnan keskeytymistä ja tappiota pääsisi syntymään. Säännöllinen kylmälaitehuolto tuo yritykselle toimintavarmuutta ja lisäksi se säästää paitsi rahaa myös hermoja.

Lisäksi Suomen lainsäädäntö velvoittaa kylmälaitteiden omistajia huolehtimaan säännöllisistä kylmälaitteiden vuoto- ja energiatarkastuksista. Solmimme asiakkaidemme kanssa huoltosopimuksia, jolloin teemme säännöllisesti asianmukaiset tarkastukset ympäristöön ja käyttäjiin kohdistuvien vahinkojen estämiseksi.

F-kaasujen eli fluorattujen kasvihuonekaasujen käyttö on lisääntynyt, sillä erilaisia ilmastointi- ja kylmälaitteita käytetään entistä enemmän ja F-kaasuilla korvataan kiellettyjä otsonikerrosta heikentäviä aineita. Laki velvoittaa, että yli kolmen kilon kylmäainetta sisältävistä kylmälaitteista tulee pitää huoltopäiväkirjaa. Lakisääteisen vuototarkastuksen alla olevista laitteista tulee löytyä huoltotarra, josta näkee viimeisimmän ja seuraavan tarkastusajankohdan.

Kysy lisää kylmälaitehuollosta!

Korjaamme mitä pikaisimmin niin jääkaapit, pakastimet, kylmiöt, kylmäaltaat sekä ilmastointilaitteet ja ilmalämpöpumput – vian yllättäessä, ota siis yhteyttä SP-Kylmähuolto Oy. Huollamme ja korjaamme pääkaupunkiseudulla Espoon lisäksi, Helsingissä, Vantaalla, Siuntiossa ja Kirkkonummella. Kysy kylmälaitehuollon hintaa sinun kylmälaitteillesi.

Meiltä myös ilmalämpöpumpun asennus ja ilmalämpöpumpun huolto.