Kylmälaitteiden huolto Vantaa, Espoo ja Kirkkonummi

Ilmalämpöpumpun huolto pääkaupunkiseudulla

SP-Kylmähuolto Oy on luotettava ja asiantunteva kylmälaitealan ammattilainen. Erikoisalaamme ovat kylmälaitehuolto sekä ilmalämpöpumppujen huolto, myynti ja asennus, mitkä hoidamme 24 h pääkaupunkiseudun alueella. Palvelemme sekä yksityisiä asiakkaita että eri alojen yrityksiä Helsingissä ja lähikunnissa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kylmälaitteiden huolto ja korjaus 24 h

Teemme kylmälaitteiden huollot ja korjaukset kaikille merkeille. Merkkiriippumaton kylmälaitehuolto päivystää 24 h vuorokaudessa, eli tavoitat meidät kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Olemme aina valmiita palvelemaan, joten saat meiltä apua nopeasti ajankohdasta ja laitteen merkistä riippumatta. Kylmätekniset asiantuntijamme ovat koulutettuja ammattilaisia, joiden osaaminen takaa kylmälaitteiden ja -järjestelmien turvallisen toiminnan.

Monipuolista kylmälaitehuoltoa

Huollamme ja korjaamme kaikenlaiset kylmälaitteet laadukkaasti, niin yksittäiset laitteet kuin kokonaisuudetkin. Tarjoamme aina asiakkaan toimintaympäristöön parhaiten sopivan palvelusisällön. Vaikka työmme laatu on korkea, hintamme ovat kilpailukykyiset. Vuosien tuomalla kokemuksella huollamme muun muassa:

  • Maalämpöpumpun huolto
  • Ilmalämpöpumpun huolto
  • ATK- ja serverihuoneiden jäähdytykset
  • Kotikylmiöt
  • Liike- ja toimistotilojen jäähdytys
  • Ravintola- ja suurkeittiölaitteiden huolto
  • Kylmähuoneet ja pakastehuoneet
  • Ravintolalaitteet ja kylmiöt
  • Pakkaset ja kylmävetolaatikot
  • Jääpalakoneet

Kylmälaitteet kannattaa huoltaa säännöllisesti

Toimivat kylmälaitteet säästävät paitsi rahaa myös hermoja. Esimerkiksi teollisuudessa, kaupan alalla ja kiinteistöyhtiöissä säännöllinen kylmälaitehuolto vähentää vahinkojen ja toiminnan keskeytymisen riskiä. Lisäksi lainsäädäntö velvoittaa kylmälaitteiden omistajia huolehtimaan säännöllisestä kylmälaitteiden vuoto- ja energiatarkastuksista, mikä voi tuoda suuriakin kustannussäästöjä pitkällä aikavälillä. Yli 3 kilon kylmäainetta sisältävistä kylmälaitteista tulee pitää myös huoltopäiväkirjaa. Lakisääteisen vuototarkastuksen piirissä olevista kylmälaitteiden läheisyydestä tulee löytyä huoltotarra, joka kertoo viimeisimmän ja seuraavan vuototarkastuksen ajankohdan. Kerromme mielellämme lisää ja vastaamme kylmälaitteiden huoltoa koskevia kysymyksiisi.

Palvelemme yrityksiä ja kotitalouksia

Asiakaskuntaamme kuuluu kotitalouksia sekä yrityksiä useilta eri toimialoilta. Meille kaikenkokoiset asiakkaat ovat tärkeitä – räätälöimme aina parhaan huoltoratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Huollamme yhtä sujuvasti kodin jääkaapit ja kotikylmiöt kuin suurkeittiöiden kylmälaitteet ja pakastehuoneetkin. Pystymme reagoimaan ripeästi erilaisiin kylmälaitehuoltotarpeisiin ja pääsemme nopeasti paikan päälle Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudun alueella.

Lämpöpumppujen myynti ja asennus

Olemme ilmalämpöpumppujen sertifioitu asiantuntijaliike, joten ilmalämpöpumpun huolto onnistuu meiltä käden käänteessä. Kylmälaitehuoltojen lisäksi toimialaamme kuuluvat lämpöpumppujen myynti ja asennus. Lue lisää!

Ota yhteyttä ja tilaa kylmälaitehuolto

Kun tekninen vika yllättää, tilaa SP-Kylmähuollon kylmälaitehuolto! Helsinki, Espoo, Kirkkonummi, Siuntio, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu ovat toimialuettamme. Olipa kyseessä jääkaapin, pakastimen tai ilmalämpöpumpun huolto, me korjaamme laitteet pikimmiten kuntoon. Huoltopäivystyksemme palvelee 24 h, joten meiltä saat avun kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Kysy rohkeasti, mikä olisi kylmälaitehuollon hinta omassa kohteessasi.