Kylmälaitehuolto Vihti, Nummela & Lohja

SP-Kylmähuolto Oy palvelee pääkaupunkiseudun lisäksi myös muualla Uudenmaan alueella, kuten Vihdissä, Nummelassa ja Lohjalla. Palveluihimme kuuluu ammattitaitoinen kylmälaitehuolto sekä laitteiden asennus ja korjaus. Meiltä saat myös vuototarkastukset ja energiatarkastuksen. Huolto- ja korjauspalvelumme päivystää 24h vuorokaudessa. Huollamme kaikenmerkkiset kylmälaitteet ja pakastimet. Ymmärrämme, että rikkoutunut kylmälaite tulee asiakkaalle kalliiksi ja ongelmat laitteiden kanssa voivat johtaa suuriin tappioihin. Juuri sen vuoksi tavoitat meidät ympäri vuorokauden. Näin saat apua aina tarvittaessa, nopeasti ja asiantuntevasti.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme huoltaa ja korjaa kylmälaitteesi useiden vuosien kokemuksella. Me takaamme laitteidesi turvallisen toiminnan ja annamme huollollemme myös huoltotakuun.

Ota yhteyttä meihin, jos tarvitset ammattilaisen korjaamaan laitteesi!

Asiakaslähtöistä ja nopeaa kylmälaitehuoltoa Vihdissä, Nummelassa ja Lohjalla

Olemme ylpeitä voidessamme luvata sinulle nopeaa ja joustavaa palvelua. Palvelemme niin yrityksiä kuin kotitalouksiakin – kaikissa kylmälaitteisiin liittyvissä ongelmissa merkistä riippumatta. Palvelualtis henkilökuntamme auttaa sekä pieniä että suuria elintarviketeollisuuden yrityksiä. Oli kyseessä sitten ravintola tai kotikeittiö, on kylmälaitteiden toimivuus ratkaisevassa asemassa arjen sujuvuuden kannalta. SP-Kylmähuolto Oy:ltä saat ripeästi apua niin huoltoon, korjaukseen kuin asennukseenkin. 

Säännöllinen kylmälaitteiden huolto on tärkeää, sillä se pidentää laitteiden elinikää ja ehkäisee toimintakatkojen syntymistä. Ennaltaehkäisevällä huollolla saatat siis säästää kustannuksissa. Myös ympäristön kannalta on tärkeää, että laitteet toimivat energiatehokkaasti. Ammattikeittiöiden suuremmista kylmälaitteista tulee pitää huoltopäiväkirjaa. Me suoritamme säännöllisen huollon ammattitaidolla. 

Meiltä tilaat siis sekä kylmälaitteiden asennuksen, säännöllisen huollon että rikkoutuneen laitteen pikaisen korjauksenkin. Kysy lisää palveluistamme, kun kaipaat yksilöllistä apua kylmälaitteidesi huoltoon ja korjaamiseen.