Ilmalämpöpumpun asennus ja myynti – Pyydä tarjous

Ilmalämpöpumpun myynti ja huolto Espoossa, Kirkkonummella ja pääkaupunkiseudulla

Avaimet käteen -palveluna pääkaupunkiseudulla

Lämpöpumppu on edullinen ja nykyaikainen lämmitysmuoto. SP-Kylmähuolto Oy on sertifioitu jälleenmyyjä, joka myy ja asentaa laitteet avaimet käteen -periaatteella. Monipuoliseen valikoimaamme kuuluu korkealaatuisia laitteita alan johtavilta merkeiltä. Palvelemme sekä yksityisiä asiakkaita että eri alojen yrityksiä Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Monikäyttöinen ja ekologinen lämmitysratkaisu

Lämpöpumpun hyödyt ovat huomattavat, hankitpa sen kotiin tai mökille. Sen suurimpia etuja ovat ekologisuus ja energiatehokkuus, mikä säästää lämmityskuluissa jopa satoja euroja vuosittain. Samalla asumismukavuus lisääntyy, kun laite lämmittää tai viilentää sisäilman sopivaksi ja miellyttäväksi. Kuumina kesäpäivinä pumppu tuo viilennystä, pakkasilla taas kaivattua lisälämpöä. Allergikkojen elämää helpottavat toiminnot, jotka suodattavat ja kosteuttavat sisäilmaa. Sisäilman kosteudenpoisto puolestaan saa lämpötilan tuntumaan huomattavasti viileämmältä, vaikkei itse lämpötila laskisikaan.

Lämpöpumpun asennus ja huolto

Tilaa meiltä lämpöpumppu – asennus sisältyy pakettiin! Avaimet käteen -palvelumme on vaivaton valinta, johon kuuluu kaikki tarvittava. Lämpöpumpun asennus kannattaakin jättää ammattilaiselle, jotta laite sijoitetaan varmasti oikein. Oikein sijoitettu lämpöpumppu pystyy levittämään lämmön talossa tasaisesti, mikä lisää kustannussäästöjen määrää. Palvelumme ei lopu asentamiseen, vaan voit luottaa meihin lämpöpumppujen huollossa. Säännöllinen huolto on tärkeää, jotta laite toimisi tehokkaasti ja turvallisesti.

Mikä on lämpöpumpun hinta?

Oikein asennettu ja säännöllisesti huollettu laite on pitkäikäinen hankinta, joka alentaa myös lämmityskustannuksia. Kyseessä on lähes aina kannattava investointi, joka maksaa itsensä ennen pitkää takaisin. Lämpöpumpun hinta asennuksineen vaihtelee kohteen mukaan yleensä parin tuhannen euron molemmin puolin. Laitteen tuomien säästöjen suuruuteen vaikuttavat esimerkiksi lämmitysenergian tarve, nykyinen lämmitysmuoto sekä talon koko ja malli. Mitä suurempi lämmityssähkön osuus on sähkölaskusta, sitä suuremman hyödyn laite tuo. Parhaimmillaan lämmityslaskusi voi pumpun myötä pienentyä monen sadan euron verran vuodessa. Ota yhteyttä ja tiedustele lämpöpumpun hintaa omaan kohteeseesi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

SP-Kylmähuolto Oy on sertifioitu jälleenmyyjä pääkaupunkiseudulla. Myymme ja asennamme lämpöpumput ammattitaidolla kaikkiin kohteisiin kodeista liiketiloihin. Toimialuettamme ovat Helsinki, Espoo, Kirkkonummi, Siuntio, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu. Myynti- ja asennuspalvelun lisäksi tarjoamme 24 h toimivan kylmälaitteiden huoltopäivystyksen. Lue lisää!

sp-kylmahuolto-oy-sertifioitu
luotettava-kumppani-2018

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput ovat luotettavia myös Suomen ankarissa olosuhteissa. Vain paras on kyllin hyvä!

  • Säästä lämmityskuluissa
  • Laadukas muotoilu ja rakenne
  • Puhdas sisäilma
  • Älykkäät toiminnot
SP KYLMÄHUOLTO Mitsubishi Electronic

Mitsubishi Heavy Industries

Ympäristöystävällistä lämmitystä teollisuushalleihin ja muihin suuriin tiloihin Mitsubishi Heavy Industries -ilmalämpöpumpuilla.

SP Kylmähuolto teollisuuslämpöpumput

Hitachi

Hitachi ilmalämpöpumput ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ja suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin.

Hitachi- ja Daikin -malleja voit katsoa täältä.

SP KYLMÄHUOLTO Hitachi ilmalämpöpumput

Daikin

Daikin tarjoaa laajan valikoiman ilmalämpöpumppuja, jotka säästävät energiaa ja alentavat lämmityskustannuksia.

Ilmalämpöpumppuvertailu täällä.

SP KYLMÄHUOLTO Daikin